Prodaja leĹľaja, lanaca i brtvila

O nama

Tvrtka "CODEX ZAGREB" d.o.o. dio je međunarodne grupacije "CODEX" d.o.o. sa sjedištem u Murskoj Soboti, Slovenija. Grupaciju, osim u matičnoj državi, zastupaju predstavništva u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, Makedoniji, Mađarskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj. Osim toga, putem distributera, proizvodi iz asortimana "CODEX" prisutni su na tržištima Italije, Njemačke, Austrije, Češke, Finske, te Saudijske Arabije.

Osim vlastite robne marke, ovlašteni smo zastupnici renomiranih tvrtki na području proizvodnje lanaca - tvrtka"REXNORD" - Njemačka, te proizvodnje ležajeva - tvrtka "SNR" - Francuska.

U tvrtki Codex, koja je osnovana 1993. godine, nudimo kvalitetne proizvode, rješavamo brzu i kvalitetnu dostavu, te se prilagođavamo kupcu. Stoga u međunarodnom okruženju slijedimo Vaše pojedinačne zahtjeve, nudimo Vam cjelovita i stručna rješenja, te nastojimo biti brži od Vaših želja i potreba. Time sa svojim poslovima partnerima razvijamo dugoročne poslovne odnose.

Svoje prednosti vidimo u podizanju kvalitete poslovanja, povoljnijem plasmanu i povoljnijim uvjetima plaćanja te u kontinuiranom zadovoljavanju potreba naših partnera. Proizvode skladištimo u carinskom skladištu, što nam omogućava da imamo na zalihi širok spektar različitih tipova ležajeva, lanaca i britvila, te na taj način lako u relativno kratkom vremenu zadovoljimo većinu potreba svojih poslovnih partnera.

U Codexu već duže vrijeme razvijamo vlastitu robnu marku. Proizvodi robne marke Codex imaju veliku uporabnu vrijednost, stoga što kontinuirano provjeravamo njihovu kvalitetu i brinemo se za pravodobnu isporuku. Cjeloviti servis upotpunjavamo sa širokim asortimanom, kojim poslovnim partnerima omogućavamo da se opskrbe sa svim što im je potrebno na jednom mjestu.

Naša vizija je osigurati i osnažiti prepoznatljivost robne marke Codex. Želimo postati vodeći ponuđač ležajeva, lanaca i brtvila, utvrditi svoju prisutnost na tržištima jugoistočne Europe i raširiti prisutnost naše robne marke na području država Europske unije.